مشکلات روحی و روانی برنامه نویسی

مشکلات روحی و روانی برنامه نویسی

شغل برنامه نویسی در کنار همه زرق و برق هایی که دارد مشکلات روحی و جسمی هم ایجاد می کند. اگر شما تصمیم گرفتید که وارد حیطه برنامه نویسی شوید، بهتر است به این مشکلات آگاه باشید. اگر سال هاست در حیطه برنامه نویسی فعالیت می کنید احتمالا با مشکلات روحی و روانی برنامه نویسی دست و پنجه نرم کرده اید. خبر خوش این است که می توانید با تغییر روش زندگی این چالش ها را حل کنید.

به بخشی از این مشکلات اشاره می کنیم و باقی را می توانید در پادکست گوش دهید.

1- سندروم اینپاستر: سندرم اینپاستر یا خود ویرانگری پدیده ای است که در آن برنامه نویس نمی تواند موفقیت هایش را بپذیرد و همیشه اعتقاد دارد چیزی بلد نیست و احساس لیاقت نمی کند.

2- سندرم Real Programmer: براساس این سندروم برنامه نویس خوب کسی است که روزی 12 ساعت کار کند و شب ها تا صبح نخوابد و هیچ کار و تفریحی به جز برنامه نویسی نداشته باشد.

اگر نمی دانید فریلسنر شوید یا کارمند حتما وبکست فریلنسری بهتر است یا کارمندی را گوش دهید.

3- عدم تحرک: برنامه نویس ها زمان بسیار زیادی پشت سیستم می نشینند و به جز حرکت انگشتان و مچ دست و پلک زدن عملا هیچ حرکت دیگری نمی کنند. این عدم تحرک برای برنامه نویس مشکلات جسمی بسیاری مثل دیسک کمر و گردن، مشکلات مچ دست و مشکلات چشم ایجاد می کند. جدا از این عدم تحرک باعث حمله های قلبی نیز می شود. مشکلات روحی ناشی از عدم تحرک نیز با تغییر روش زندگی به همراه مشکلات جسمی قابل حل کردن است. البته اگر زود اقدام کنید.

باقی مشکلات روحی و روانی برنامه نویسی و روش اجتناب از آنها را در پادکست گوش دهید. اگر شما دچار مشکلات دیگری شدید حتما با ما درمیان بگذارید.

نظرات

دیدگاهتان را بنویسید